Обновен блог

С огромна радост искам да ви съобщя, че „Тракия Енерджи-75“ ЕООД има обновен сайт и нов блог.

В блога както винаги ще ви представяме различни гледни точки касаещи развитието на човешките ресурси, коучинга, менторството и развитието на човешкия капитал.

Благодарим на SoftProNeo за изключителната работата и се надяваме за бъдеще да реализираме съвместно и много други проекти.

За ваше улеснение след всяка публикация в блога има бутони, с които може да изразите дали предложената информация ви е харесала или не. Може да коментирате и да задавате вашите въпроси към нашия екип от експерти и коучъри.

Към всяка статия има добавяне на бързи бутони към социалните мрежи, така че по-лесно и удобно да може да споделяте ако ви е харесала нашата статия и лесно да я изпратите на приятел.

За ваше удобство сме направили и опция за абониране на нашия блог и когато има нова публикация автоматично ще получавате известяване.

Още веднъж ми позволете да благодаря на проф. Йосиф Илиев и доктор Виолета Манолова, затова че са част от нашия екип и със своята професионална експертиза допринасят за оптимално реализиране на различни обучения и проекти.

Надявам се да ви бъде интересно и не се чудете, а ни потърсите, за да може вашият екип и вашите служители да се почувстват значими и да намерят своето професионално развитие.

Очакваме ви!

Сподели:

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *