Нов сайт и блог

Уважаеми приятели!

Искам да ви уведомя, че от днес „Тракия Енерджи-75“ЕООД е с обновен уеб сайт. 

Искрено благодаря на професор Йосиф Илиев, един от най-добрите експерти в областта на управлението на човешките ресурси, че се присъедини към нашия екип със своята академична  експертиза и познания и дългогодишния си опит в разработването и внедряване на системи за управление на човешките ресурси в изключително много фирми, както в България, така и в чужбина. Пожелавам съвместна и ползотворна работа в помощ на много дружества в България и в чужбина.

Позволете ми също така да благодаря на младата и вече доказала се в сферите управление на човешките ресурси и управление на човешкия капитал, организационен психолог Доктор  Виолета Манолова, която се присъедини към нашия екип и със своите познания и опит ще допринесе за по-задълбочено експертно оценяване и професионално обучение на служителите във вашата фирма, както и на мениджърския състав.

Също така искам да изкажа и големи благодарности към екипа от коучъри, които са доказани експерти,   които помагат на все повече дружества за тяхното развитие и просперитет.

За повече информация моля посетете нашия уеб сайт: www.trakiyaenergy.com или ни се обадете.

Очакваме ви!

Сподели:

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *