Как да пребориш стреса с Лучия Джованини?

Всички ние в ежедневието си изпитваме нужда от спиране за малка почивка, но дали е възможно това. Случвало ли ви се е да се чувствате като в менгеме притиснати до изтощение. Днес отговор на тези въпроси дава нашият партньор и добър приятел на екипа на „Тракия Енерджи-75“ ЕООД, г-жа Лучия Джованини. 

Тя е признат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, бивш модел.Чрез нейните уникални техники и методи за себепознание се стреми да помогни за освобождаване от неприятното  усещане за притискане и освобождаване от стреса.

Окуражаващ и трансформиращ се водач за най-доброто,  за идеалния живот. 

Пожелаваш ли някога живота ти да е различен? Чувствате ли някога нуждата да имате повече време, да промените работата си или да се преместите в друг град? Какво би станало, ако знаехте точно какво да промените в начина си на живот, в поведението си, в себе си или във вашите взаимоотношения, бихте ли го направили?

Ако искате да следвате сърцето си, но не знаете откъде да започнете, тогава го потърсете в ума ви или го намерете в чувствата ви. Ако търсите практическо решение, то ще ви предостави необходимите инструменти, за да изберете най-накрая живота, който винаги сте искали. Ако смятате, че промяната е твърде трудна, сложна или напълно невъзможна, то си  помогне да я преминете стъпка по стъпка по-лесно за разбиране.

Целият нов живот говори за мечтите и как да ги превърнем в постижими цели, как да развием гъвкавост, без да загубим чувството си за посока, и как да идентифицираме и премахнем механизмите, които ни водят до застой, които предизвикват страх и безпокойство и пречат на пълната  себереализация. Тогава започни да действащ днес и сега.

Всичко това може да откриете стъпка по стъпка в книгите преведени и на български език с автор Лучия Джованини., но най-важното е да не изгубваш себе си, както казва тя.

Един от методите за борба със стреса и неприятното чувство за притиснатост , тя го постига чрез регулиране на дишането, т.е. дишайки да се освободиш от излишното напрежение. 

Друг метод чрез който самата тя дава пример е да си дадеш седем обещания към себе си, а те са:

1. „Обещавам си да приема всяка част от мен“

2. „Обещавам си да говоря с любов и нежност“

3. „Обещавам да упражнявам зоната си на власт“

4. „Обещавам да оставя миналото зад мен“

5. „Обещавам си да поставя себе си в центъра“

6. „Обещавам да слушам  гласа на сърцето си“

7. „Обещавам да празнувам големите дарове на живота“

И в заключение тя пита кои от обещанията по-горе са достигнали по-силно до вас и може ли вие самите да добавите ваши си лични обещания. 

„Бъдете себе си“ ви пожелава  екипът на „Тракия Енерджи-75“ ЕООД.

Сподели:

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *